روغن آفتابگردان

بهترين مکان براي نمايش تبليغات شما بهترين مکان براي نمايش تبليغات شما بهترين مکان براي نمايش تبليغات شما
بهترين مکان براي نمايش تبليغات شما
بهترين مکان براي نمايش تبليغات شما

دسته بندی محصولات

نويسندگان

آخرين نطرات کاربران

حسین - با این که آرتروز درمان قطعی نداره ولی از وقتی که از روغن های شما استفاده کردم از درد های اون کاسته شده خیییییییلییییییییییی ممنونم از شما
پاسخ:خیلی ممنون از خرید شما و ما نیز خوشحال هستیم که شما با مصرف روغن معجزه راضی بوده اید مدیریت روغن کنجد زرناب zarnaboil2@ - 1395/11/25
محمد هوشمرز - - 1395/11/18
محمد هوشمرز - - 1395/11/18
bibi - احسن .تبارکلا - 1395/8/14
آرمان - خیلی ممنون بابت روغن گشنیزتان
فوق العاده بود - 1395/7/24

امکانات جانبي

روغن آفتابگردان

بازديد: 161
روغن آفتابگردان

                                                                            

  • سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم، آهن و حاوی میزان قابل توجهی فولات (اسیدفولیک)، ویتامین۵ Bو ویتامین های دیگر گروه B است که این ویتامین ها باعث می شوند بدن به خوبی بتواند از کربوهیدرات ها (قندها) استفاده کند و پرانرژی باشد.
  • یک مشت تخمه آفتابگردان ۵۵ درصد تیامین یا همان ویتامین ۱ B موردنیاز روزانه افراد را تامین می کند.
  • تخمه های آفتابگردان سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده چند باندی ، به خصوص اسیدلینولئیک هستند که نوعی اسیدچرب امگا ۶ محسوب می شود. علاوه بر این، این تخمه حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده تک باندی نیز است که این اسیدهای چرب برای سلامت قلب و عروق بسیار مفیدند.
  • ۹۰ درصد نیاز روزانه به ویتامین E را تامین می کند.
  • تخمه‌ی آفتاب‌گردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است آهن موجود در تخمه آفتابگردان می‌تواند با جوانه‌ی گندم، جگر و یا زرده‌ی تخم مرغ وارد رقابت شود. این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین B و ویتامین E می‌باشند.
  • آفتابگردان درمان کننده لاغری است صبح و بعدازظهر دانه آن را تفریحی بشکنید و از روغن آفتابگردان برای طبخ غذاها استفاده نمایید.
  • مقدار فولیک اسید موجود در تخمه آفتابگردان از اسفناج نیز بیشتر است.
  • آفتابگردان بازکننده عروق مغزی است از روغن آن در غذا و تخم آن را به صورت بوداده و کم نمک استفاده کنید. این دانه سرشار از ویتامین E است. این ویتامین نوعی آنتی اکسیدان است. به همین دلیل مصرف دانه آفتابگردان مانع از اکسید شدن کلسترول و تاثیر منفی آن روی قلب و رگ ها می شود. به این ترتیب کلسترول در دیواره رگ ها رسوب نکرده و خطر سکته قلبی ناشی از گرفتگی رگ ها کاهش می یابد. بهترین میزان مصرف روزانه یک فنجان است. نصف فنجان تخمه‌ی آفتاب‌گردان حاوی حدود ۲۵۵ میلی گرم منیزیم است. منیزیم یک ماده‌ی مغذی لازم برای بدن است که مانع سکته‌ی قلبی می‌شود. فشار خون بالا را کاهش می‌دهد.
  • مصرف کلسیم برای حفظ سلامت استخوان مهم است اما فراموش می کنیم که استخوان ها به منیزیم برای جذب بهتر کلسیم نیاز دارند. یکی از منابع مهم منیزیم، تخمه آفتابگردان است.
  • روغن آفتابگردان علاوه بر ویتامین E، حاوی ویتامین های A، C  و D نیز است که همگی دارای خواص محافظتی زیادی می باشند. بر اساس تحقیقات انجام شده، این روغن برای محافظت پوست نوزادان نارس که پوستشان بیشتر مستعد ابتلا به عفونت های پوست و بیماری است، مفید می باشد.
  •  با استفاده از یک پاک کننده ملایم و با  به کارگیری روغن آفتابگردان بطور مستقیم بر روی پوست های مستعد آکنه می توانید باکتری ها را از منافذپوست پاک کرده و رطوبت را وارد آنها سازید.
  • هنگامی که قصد دارید از روغن آفتابگردان به عنوان یک پاک کننده استفاده کنید، بهتر است آن را با روغن کرچک و یا سایر روغن های سالم و مغذی ترکیب سازید. این کار باعث نرمی پوست شما شده و سلول های مرده و سایر آلودگی های آن را پاکسازی خواهد کرد. زمانی که از این ترکیب استفاده می کنید، دیگر نیازی به هیچ مرطوب کننده ای  نخواهید داشت زیرا این روغن ها؛ خود، حاوی اسیدهای چرب و ویتامین های لازم برای مرطوب سازیپوست هستند.
مي پسندم نمي پسندم

اين مطلب در تاريخ: چهار شنبه 21 مهر 1395 ساعت: 22:54 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

خواص شگفت انگیز روغن کنجد

بازديد: 244

روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان‌های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش، پروستات و سینه می‌شود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست می‌گردد.

 


روغن کنجد

روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه‌های دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است.

روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته می‌شود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن‌های خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد. نوع لیگنان و آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است.

ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونه‌ای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.

 

خواص روغن کنجد

* کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)

* کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا

* جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش

* جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق

* جلوگیری از بروز سکته قلبی

* جلوگیری از بروز آب مروارید

* شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E

* مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی

* کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون

* جلوگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز

* خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند.

* ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

خواص ذکر شده در مورد روغن کنجد بدین معنا نیست که شما آزادید هر چه قدر

که می‌خواهید از آن در طی یک روز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که کالری همه‌ی روغن‌ها یکسان است؛ یعنی هر 5 گرم آن که معادل یک قاشق چای خوری می‌شود چیزی در حدود 45 کیلوکالری انرژی دارد

 

 

* روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می‌کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می‌شود.

* مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، مانع اختلالات عصبی می‌شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

* مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می‌کند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد.

* ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت می‌بخشد.

* برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج می‌برند مفید است.

* مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف می‌کند.

* خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.

* غرغره کردن آن، باکتری‌ها، از جمله باکتری‌های سرماخوردگی از بین می‌برد.

* محافظ طبیعی در برابر اشعه‌ی فرابنفش به حساب می‌آید.

* مانع شوره‌ی سر می‌شود.

* از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می‌کند.

* ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد می‌کند.

* بریدگی‌ها و جراحت‌های سطحی را درمان می‌کند.

* پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت می‌کند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت می‌شود.

* از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.

روغن کنجد

خواص شیمیایی

 

ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد

روغن کنجد به گروه اسیدهای اولئیک – لینولئیک متعلق است. این روغن کمتر از 15 درصد اسید چرب اشباع دارد که بیشترین آن پالمیتیک و استئاریک و بیش از 85 درصد مجموع اسیدهای چرب آن غیراشباع است. اسید اولئیک و اسید لینولئیک بیش از 80 درصد کل اسیدهای چرب روغن کنجد را تشکیل می‌دهند.

برخلاف روغن‌های گیاهی دیگر در این گروه، درصد اسید اولئیک روغن کنجد حدود 45 درصد و اسید لینولئیک آن حدود 40 درصد از مجموع کل اسیدهای چرب آن می‌باشد.

 

استرول ها(sterols)

روغن کنجد در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی، مواد غیرقابل صابونی(حدود 2 درصد) بیشتری دارد. مواد غیرقابل صابونی شامل استرول ها، تری ترپن‌ها و تری ترپن الکل‌ها، توکوفرول ها و لیگنان‌های کنجد می‌باشد. روغن کنجد یکی از منابع غنی استرول های گیاهی(فیتواسترول) می‌باشد. فیتواسترول ها یا استرول های گیاهی رقیب کلسترول در جذب هستند. بنابراین مصرف فیتواسترول موجب کاهش کلسترول خون و در نتیجه جلوگیری از حملات قلبی و عروقی می‌شود.

فیتواسترول ها و به طور خاص بتا سیتوسترول، از رشد سلول‌های سرطان کولون، سرطان پروستات و سرطان سینه نیز جلوگیری می‌کنند.

 

توکوفرول ها(Tocopherols)

شهرت روغن کنجد به خاطر مقاومت در برابر اکسید شدن آن است. یکی از دلایل این مقاومت بیش از حد به خاطر وجود توکوفرول در این روغن است و میزان آن در روغن کنجد 1200 میلی گرم بر کیلوگرم است. گاما توکوفرول بیشترین میزان موجود در روغن کنجد را شامل می‌شود و پس از آن دلتا و آلفا هستند که حدود 5 درصد توکوفرول موجود در روغن را شامل می‌شوند. در بین اقسام مختلف ایزومرهای توکوفرول، گاما توکوفرول قوی‌ترین آنتی اکسیدان موجود در روغن‌ها می‌باشد.

روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می شود

این خاصیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری این روغن را در برابر حرارت در مقایسه با روغن‌های دیگر بسیار افزایش داده است. مقاومت اکسیداتیو روغن کنجد در برابر حرارت 110 درجه سانتی‌گراد 17.5 ساعت می‌باشد که این روغن را در دسته روغن‌های با مقاومت بالا قرار می‌دهد. همچنین نقطه دود این روغن 226 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. شایان ذکر است مقاومت حرارتی روغن‌های مخصوص سرخ کردنی در همین دما حداکثر 14 ساعت می‌باشد. لذا از این روغن می‌توان در مصارف سرخ کردنی عمیق با طیب خاطر استفاده نمود.

 

 

مي پسندم نمي پسندم

اين مطلب در تاريخ: پنج شنبه 15 مهر 1395 ساعت: 23:38 منتشر شده است

برچسب ها : ,,,
نظرات()

ليست صفحات

تعداد صفحات : 4
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبليغات

متن

پشتيباني آنلاين

پشتيباني آنلاين

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 36
کل نظرات کل نظرات : 5
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاين افراد آنلاين : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 9

آمار بازديدآمار بازديد
بازديد امروز بازديد امروز : 187
بازديد ديروز بازديد ديروز : 50
ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 19
ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 5
آي پي امروز آي پي امروز : 62
آي پي ديروز آي پي ديروز : 17
بازديد هفته بازديد هفته : 237
بازديد ماه بازديد ماه : 241
بازديد سال بازديد سال : 622
بازديد کلي بازديد کلي : 3185

اطلاعات شما اطلاعات شما
آي پي آي پي : 3.17.152.174
مرورگر مرورگر :
سيستم عامل سيستم عامل :
تاريخ امروز امروز :

درباره ما

روغن کنجد زرناب
فروشگاه روغن کنجد زرناب باهدف تولید روغن های سالم برای هم وطنان عزیز دایر شده است محصولات فروشگاه در دو بخش روغن های خوراکی و روغن های مالیدنی ایجاد شده است روغن های خوراکی: 1-روغن کنجد 2-روغن آفتابگردان 3-روغن هسته انگور 4-روغن ارده کنجد و بخش دوم شامل روغن هایی نظیر:روغن سیاهدانه.بادام تلخ.بادام شیرین.هسته انار و....... می باشد آدرس:قزوین-الوند،منطقه هشت روبروی فروشگاه امکان ،جنب قنادی بابا بزرگ،روغن کنجد زرناب شماره تماس 09381686007 هوشمرز

تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان روغن کنجد زرناب و آدرس zarnaboil.ir  لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود